handelsesbetingelser

Velkommen til Inventarland Storkunde, som indbyder til et godt og langt samarbejde!

Vi har i mange år leveret kontormøbler og inventar til forhandlere over hele landet. Mange forhandlere har hængt ved lige fra starten, hvor samarbejdet stadig kører den dag i dag.

Det er vi meget glade for, da en af vores målsætninger er, at have et langt samarbejde med både leverandører og kunder.

Vores produkter kommer direkte fra nøje udvalgte fabrikker, så vores kunder er garanteret en ordentlig kvalitet til en yderst fornuftig pris.

Vores normale leveringstider er inden for en uge overalt i Danmark efter, vi har modtaget ordren.

Virksomhedsoplysninger

Inventarland Storkunde

Trafikcenter Alle 12

4200 Slagelse

CVRnr. DK28717490

Hvordan handler man hos Inventarland Storkunde

Bestilling via webshop
På www.ft-i.dk kan du bestille direkte de produkter, du mangler. Inden bestilling skal du dog have et login til webshoppen, som du får ved at kontakte os på info@ft-i.dk. Logins bliver kun lavet til forhandlere, hvorfor det kun er disse, der kan handle på vores website. Vi henviser slutbrugere til vores forhandlerliste.

Betaling
På www.ft-i.dk kan der betales med: Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron og betaling via bankoverførsel:
reg. 0524, konto nr. 0000312149 (Sparekassen Sjælland – Fyn) Alle priser er opgivet ekskl. moms.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Inventarland Storkunde. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Kunder fra Grønland og Færøerne skal altid forudbetale (til gengæld leverer vi gratis til dansk havn).

Fragt – Nethandel
Ved køb over 4.999 kr. ekskl. moms leveres der fragtfrit.*
Bemærk at der kan evt. pålægges emballagetillæg, dette afhænger af varen/produktet, dette fremgår i indkøbskurven.
* ved levering på Sjælland, Fyn og Jylland samt brofaste øer.

Ved forsendelser til ikke-brofast ø pålægges fragt af kundeservice. Grønland, Færøerne, Island m.v. sendes bestillinger over 4.999 kr. ekskl. moms fragtfrit til en dansk havn med forbindelse til landet. Herefter påhviler de følgende fragtafgifter kunden.

Vi kan også levere produkterne til slut kunden med et ekstra fragttillæg, så I sparer en lagerhåndtering og udkørsel til slut kunden.

Leveringstiden er 5-7 hverdage efter du har bestilt ordren på webshoppen. Du kan skrive en ønsket leverings dato i kommentarfeltet, når du tjekker ud. Leveringstid på varer som skal produceres har en forventet levering op til 4 uger. På specifikke varer som er produceret i udlandet, afhænger leveringstiden af speditøren. Produkter der transporteres oversøisk kan som udgangspunkt tage op til 3 måneder.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har altid 14 dages gratis fortrydelsesret, når du handler på www.ft-i.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Kreditering ved fortrydelse i de 14 dage: Standard lagervarer (1-5 dage) krediteres til fuld pris. Leverings- og montageydelser, serviceydelser m.v., der er udført krediteres ikke.

Varer fremstillet efter ønske og/eller leveret, opsat eller monteret efter nærmere service/tjenesteaftale med os, bestilt i større antal, specielle farver m.v. kan kun returneres efter aftale.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi væsentligt.

Er du ikke tilfreds?
Er du ikke tilfreds med en vare, der er omfattet af ovenstående, er det naturligvis omkostningsfrit, og du har dermed gratis returret.
For at fortryde dit køb kan du kontakte os på telefon 88 51 44 40 eller mail info@ft-i.dk. Husk at oplyse dit ordrenummer samt årsag for returneringen.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vores varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.
Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Klagevejledning
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på telefon 88 51 44 40 eller mail info@ft-i.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klagen indgives til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk eller www.kfst.dk.

www.ft-i.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis sagsbehandling. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller
ring på tlf. 44 85 85 90.

Persondatapolitik

Logstatistik
På www.ft-i.dk bruges logstatistik. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På www.ft-i.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktion.

For at du kan indgå en online aftale med www.ft-i.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Virksomhed
  • Navn (att. person)
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • CVR. nr.

Personoplysninger
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Inventarland Storkunde og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Inventarland Storkunde har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.ft-i.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Inventarland Storkunde har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Inventarland Storkunde via e-mail info@ft-i.dk.